Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
ΕΠΑνΕΚ2014-2020

1982 - Ίδρυση εταιρίας
Η εταιρεία VIOSARP Πλιατσκίδης Βασίλειος & Σια Ο.Ε ιδρύθηκε το 1982 στην Νεα Βύσσα του Ν.Εβρου 1984 Παραγωγή Σκούπας Χόρτου Κύριο αντικείμενο εργασιών της ήταν η παραγωγή και εμπορία της παραδοσιακής σκούπας χόρτου.

1986 - Επέκταση δραστηριότητας
Στην συνεχεία σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα συμπεριέλαβε την εισαγωγή, εμπορία και διανομή μιας ολοκληρωμένης γκάμας ειδών οικιακής χρήσεως.

1988 - Μετεστέγαση στην Θεσσαλονίκη
Η εταιρία μεταφέρει τους αποθηκευτικούς της χώρους στην περιοχή της Ηλιούπολης Θεσσαλονίκης επεκτήνοντας ακόμη περισσότερο το πελατολόγιο της.

1992 - Νέες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης
Ακολουθόντας τις αναπτυξιακές προοπτικές της εταιρίας, εγκαινιάζονται νέες ιδιόκτητες εγκατασάσεις 3000 τμ στην περιοχή του Ωραιοκάστρου Θεσσαλονίκης

2012 - Συγχρονές εγκαταστάσεις Logistics
Έπειτα από 8 χρόνια ανοδικής πορείας και εγκαθιδρύοντας στην Ελληνική αγορά ως προτοπόρος εταιρία, εγκαινιάζονται οι συγχρονές εγκαταστάσεις LOGISTICS της εταιρίας στο 2.5 ΧΛΜ Συμμαχικής Οδού στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης.

2014 - Λειτουργία Cash & Carry
Στα πλαίσια εξυπηρέτησεης των πελατών μας, εγκαινιάζουμε ένα σύγχρονο χώρο CASH & CARRY με την πληρέστερη γκάμα ειδών οικιακής χρήσης.

2019 - Επεκταση αποθηκευτικών χώρων Logistics
Συνεχίζοντας την αναπτυξιακή της πορεία, η εταιρία επεκτείνει τις εγκαταστάσεις με ιδιόκτητες υποδομές, διπλασιάζοντας τους χώρους αποθήκευσης σε συνολικά 20000τμ.

2020 - Μετατροπή της εταιρίας σε Ανώνυμη Α.Ε.
Η εταιρία έπειτα από 20 χρόνια δραστηριότητας αλλάζει νομική μορφή και γίνεται Α.Ε. με νέα επωνυμία ΒΙΟΣΑΡΠ ΕΙΔΗ ΟΙΚΙΑΚΗΣ ΧΡΗΣΗΣ Α.Ε.